Tandblegning i København?

Få hvide tænder og et flot smil!

Vil du kunne smile uden at være flov over dine tænder? 
Måske tror du ikke, at det er muligt. Men sandheden er, at du kun er en 60 minutters behandling fra et smukt smil. Med en effektiv og professionel tandblegning hos Tandplejegruppen i København kan du nemlig få de hvide tænder igen. Enhver behandling udføres med moderne teknologi, professionelt udstyr og anerkendte blegningsmetoder. Du er altid i gode hænder hos os.

Tandpleje Gruppen har eksisteret siden 2012.
Vi har kompetencerne i orden, og vores behandlere er yderst erfarne, når det kommer til at blege tænder. 

Vi tilbyder altid:
– Gode priser for studerende
– Rabat når I er to, der booker tid- Kort behandlingstid på 60 min.- Min. 4 toner lysere tænder
– Skånsom behandling- Omtanke for patienten

Tag din veninde eller kæreste i hånden – og oplev sammen at få de smukkeste, hvide tænder igen. Book tid her på hjemmesiden, eller giv os et kald. Vi tager godt hånd om jer!

Misfarvede tænder

Har du misfarvninger eller mørke tænder? vi kan tilbyde dig en tandblegning, der giver dig et smukt og lysere smil. Der kan være mange årsager til misfarvninger, men uanset årsagen har vi en behandling, der virker.

Professionel Tandblegning i København

På klinikken Tandpleje Gruppen i københavn tilbyder vi dig en meget effiktiv tandblegning, effektivt og 100% sikkert. Klinikken andvender udstyr der med garanti vil give dig et smukt smil. Hvordan foregår behandlingen? Tænderne bleges ved hjælp af et blegemiddel og blegelampe, hvor tandblegningen er overstået på kun en time.

Spørgsmål og svar – Tandblegning

Hvordan foregår en blegning?

På klinikken anvender vi en effektiv og skånsom metode til tandblegning. Før behandlingen starter vi på naturligt vis, at tage en farveprøve af dine tænder. Under behandlingen påføres en gel på tandkødet, til formål at beskytte det. Endvidere påføres blegegel på tænderne og lampen aktiveres. Her skal du ligge i 15 minutter, hvoraf blegegelen bliver erstattet med nyt. Denne behandling gentages 3 gange. Efter endt behandling, er tænderne bleget med 4-10 nuancer lysere.

Hvem kan få bleget sine tænder?
Både unge og ændre mennesker, som ønsker afblegning af deres tænder, kan få det tilbudt. Dog er der en målgruppe vi ikke ønsker at behandle. Denne bliver nævnt nedenfor:

Gravide og ammende kvinder
Personer med rodbetændelse
Personer med kraftige erosioner (syreskader)
Det kan hverken af – eller bekræftes at tandblegning er skadeligt under graviditet, men grundet denne usikkerhed, anbefaler vi ikke tandblegning til gravide.

Hvor længe holder en tandblegning?
Resultatet for en tandblegning holdbarhed afhænger af hvor mange og hvilke farvestoffer tænderne bliver udsat for. Dvs. at hvis man drikker en stor mængde kaffe, te, rødvin eller udsætter tænderne for tobak på daglig basis, er tænderne i større risiko for at modtage de uønskede misfarvninger.
Mange ser dog også tandblegningen som en perfekt anledning til at lave om på deres vaner.
Vi oplever dog, at nogen af vores klienter kan holde på tandblegningen i 3-4 år.
Skader det tænderne at få tandblegning?
Behandlingen påvirker ikke emaljen. Vi bleger dine tænder på en mild, behagelig og effektiv måde.
Er der bivirkninger ved en blegning?
Nogle oplever forbigående følsomhed og isninger i tænderne efter blegningen. Denne følsomhed aftager sig dog efter 1-2 dage.
Kroner og plastfyldninger bleges?
Som hovedregel bliver kroner og plastfyldninger ikke bleget i samme grad som tænderne. Man kan dog forvente at, de fremstår som ny og dermed bliver “renset”.
Efter behandlingen?
Vi anbefaler at du afholder dig fra farvestoffer af enhver art i minimum to døgn, da tænderne er modtagelige overfor farve. Dette anbefaler vi, for at opnå et optimalt varende resultat.

Her er de største syndere:

  1. Rødvin
  2. Te
  3. Sodavand
  4. Sportsdrikke
  5. Kaffe
Har du flere spørgsmål?
Ring til os på telefon 42 43 30 70 eller skriv til os.